Inspiration

Låt dig inspireras av våra favoritrecept, de bästa köksredskapen, roliga DIY:s inför hemmabrunchen och mycket mer. Tillsammans med våra samarbetspartners ger vi tips och inspiration och håller dig uppdaterad på de allra hetaste nyheterna inom frukost!

5CE900EE-6D01-4431-A6F5-E3E2AC6CBF87-1860-000000B327CB6197.JPG

frukost-tips

Banacado

Stockholms senaste stjärnskott är Banacado på Tegnérgatan 6. Ett nyöppnat fik som serverar breakfast all day. De skapar otroliga smaker, bjuder in i en mysig lokal och har supertrevlig personal. Ett must go!

Inspiration

Espressomaskin

SMEG skapar kvalitetsmaskiner och vi har fått pröva espressomaskin. Det är något alldeles särskilt med att känna doften av de malda bönorna, se den mörka espresson rinna ner i glaset och blandas med den skummade mjölken. SMEG har två sorters espressomaskiner, båda hittar ni här

DSCF7716.JPG
IMG_1929.JPG

Frukost-tips

Café a la lo

Ett fik vi gärna uppmärksammar särskilt är Café á la Lo på Birger Jarlsgatan 77. Vår favorit på menyn är levainbrödet med avokado. Vi älskar att allt är växtbaserat!

härligt hotell

Haymarket

I snåren av Stockholmshotell hoppas vi kunna underlätta jakten på årets bästa staycation. Vi älskar Haymarket by Scandic på Hötorget. De har en stor och god frukostbuffé, fina rum och möjlighet till á la carte-brunch på fiket som heter Gretas. Extra mysigt framåt hösten!

IMG_1801.JPG