Sök

CITY / GAMLA STAN

Uppdaterat: 31 okt. 2020

Topp 10 bästa frukostarna i City & Gamla Stan.

Miljö: Tillhörande det femstjärniga hotellet At Six finner ni deras eminenta och eleganta vinbar. Dagtid serveras här både brunch och frukost. Portionerna kommer i riklig storlek och smakerna tar dig till femte himlen.

Adress: Brunkebergstorg 6, Stockholm

Hemsida: https://hotelatsix.com/sv/restaurang-barer/blanche-hierta/

Miljö: City-puls, färgglatt och helt rätt. Mitt på Drottninggatan, på H&Ms övervåning finner ni deras alldeles egna fik. Här är känslan av storstad komplett. Precis som vi vill ha det.

Adress: Drottninggatan 56, Stockholm

Hemsida: https://www.pleat.com/se/sv/


Miljö: Det finns få som skulle tacka nej till detta. Här inne är allt bra. Personalen, miljön, utbudet och stämningen. Allt från goda smörgåsar till lyxiga yoghurtskålar med färsk frukt. Eller varför inte en klassisk croissant till latten. Gretas är fantastiskt.

Adress: Hötorget 13-15, 111 57 Stockholm

Hemsida: https://www.scandichotels.se/hotell/sverige/stockholm/haymarket-by-scandic/restaurang-bar/gretas


Miljö: Förutom att de här serverar Stockholms godaste italienska omeletter så är restaurangen placerad mitt i den nyrenoverade Gallerian. Miljön är inbjudande, fartfylld och härlig.

Adress: Hamngatan 37, 111 53 Stockholm

Hemsida: https://ilmolo.se


Miljö: Hur beskrivs en av Stockholms vackraste platser? Den behöver besökas. Det är en upplevelse i sig att spendera morgonen på Berns. Låt dig förföras av deras asiatiskt inspirerade frukost eller brunch och dagen är fulländad.

Adress: Berzelii Park, 103 27 Stockholm

Hemsida: https://www.berns.se/berns-asiatiska.html


Miljö: Urbant, modernt och färggrant. Här vill man vara. Uteserveringen utmed Sveavägen tillåter storstaden susa förbi medan du i lugnan ro avnjuter din frukost, ensam eller i sällskap.

Adress: Sveavägen 44, 111 34

Hemsida: https://www.urbandeli.org/sveavagen/


Miljö: Här mår man bra. Hotellfrukosten är enorm och håller trots dess storlek en fantastisk klass. Smakerna är goda och valmöjligheterna många. Att serveringen dessutom tar upp nästintill hela första våning i det tidigare PUB-varuhuset är fantastiskt.

Adress: Hötorget 13-15, 111 57 Stockholm

Hemsida: https://www.scandichotels.se/restauranger-och-barer/hotellfrukost

Miljö: Vacker miljö med utsikt över Stockholms vatten. Fiket ligger i anslutning till Bröd & Salts bageri. Det bidrar till en hemtrevlig och spännande miljö och det doftar underbart i hela lokalen.

Adress: Tullhus 3 Skeppsbrokajen

Hemsida: https://www.brodsalt.se