Sök

KUNGSHOLMEN

Uppdaterat: 31 okt. 2020

De bästa frukostarna på Kungsholmen.

Miljö: Sugen på en morgon i Italien? Strålande. Då har du hamnat rätt. Här serveras cappuccino på allra bästa sätt. Njuts som allra bäst tillsammans med det italienska bakverket cannoli. En enkel, god och perfekt start på dagen.

Adress: Scheelegatan 6, Kungsholmen.

Hemsida: http://www.caffeugo.se


Miljö: Hotell Amaranten är en stilig och modern plats för att avnjuta en god frukost. Att omeletter gjorda på beställning är en självklar del av frukostbuffén bidrar med en känsla av extra lyx.

Adress: Kungsholmsgatan 27, 311 12 Stockholm

Hemsida: https://www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/stockholm/clarion-hotel-amaranten/?gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjwqNnqBRATEiwAkHm2BK-w-8ZP5gzskC4Q6EUwHNcWzFIaIZNIX9yb34VWC3qZA4ziwjaCZBoCF5UQAvD_BwE


Miljö: Hit vill man gå igen & igen. Maten är jättegod och utbudet brett. Personalen, som bidrar med både glädje och ett varmt välkomnande, berättar gärna om historien bakom fikets värdshus. En god morgon startar här.

Adress: John Ericssonsgatan 6, Stockholm

Hemsida: http://www.petitefrance.se


Miljö: Samla dina vänner och ta er hit. Perfekt för en lördagsbrunch. Stora bord, en lång meny och trivsam miljö.

Adress: Fridhemsgatan 43, 112 46 Stockholm

Hemsida: https://www.friendstable.se


Miljö: På insidan av Västermalmsgallerian serveras Stockholms godaste bovete-crêpes. Eller varför inte amerikanska pannkakor eller våfflor? En söt brunch eller stadig frukost-wrap. Perfekt för take-away. Mums.

Adress: Sankt Eriksgatan 45-51, 112 34 Stockholm

Hemsida: https://www.crepson.se