Sök

VASASTAN

Uppdaterat: 31 okt. 2020

De bästa frukostarna i Vasastan.

Miljö: Med utsikt över vackra Vasaparken är GULD den perfekta platsen för en trivsam morgon. Frukostsortimentet är unikt, precis som platsen. Vacker miljö som ligger vägg i vägg med Sven-Harrys konstmuseum.

Adress: Eastmansvägen 10, 113 62 Stockholm

Hemsida: https://www.guldkaffe.com


Miljö: Kom tidigt. På Pascal är det mycket folk och det med all rätt. Fiket är mysigt, modernt, hemtrevligt, välkomnande och poppis. Allt i ett. Dessutom serverar de jättegod frukost.

Adress: Norrtullsgatan 4, Odenplan Hemsida: http://cafepascal.se


Miljö: Oavsett årstid, sällskap, humör så har du det trevligt här. Lokalen, frukosten och personalen garanterar den saken. När kaffet är slut går man inte därifrån, man beställer ytterligare en kopp.

Adress: Sankt Eriksgatan 88

Hemsida: http://www.kaffeverket.nu


Miljö: Har du hört om platsen förut? Mahalo är garanterat en av stadens mest populära fik. Är vi förvånade? Nej. Smoothies, bowls, mackor och tillbehör. Man vill testa allt och dessutom är hela menyn vegansk. Heja!

Adress: Odengatan 26, 113 51 Stockholm

Hemsida: https://www.mahalosthlm.se


Miljö: Hur skulle man inte kunna älska Pom & Flora när de serverar frukost hela dagen? Allt på menyn är gott, så enkelt är det. Kreativa upplägg, underbar lokal och en välkomnande atmosfär bidrar till viljan att komma tillbaks igen, igen & igen.

Adress: Odengatan 39, 113 51 Stockholm

Hemsida: https://www.pomochflora.se


Miljö: Det lilla spöket som kännetecknar fiket GAST är ett tecken. Ett tecken för god frukost och trevliga morgnar. Menyn varierar, bjuder på stort utbud och lokalen tillåter långa frukostar i gott sällskap.

Adress: Rådmansgatan 57, Stockholm

Hemsida: https://gastcafe.se


Miljö: Ja. Det vore det självklara svaret om vi fick frågan om att besöka Systrarna Andersson. Fiket ligger i hjärtat av Vasastan och den gemytliga miljön välkomnar till långa, mysiga och härliga frukoststunder.

Adress: Karlbergsvägen 45, Stockholm

Hemsida: http://systrarnaandersson.se


Miljö: Hit kommer du ensam eller i sällskap, oavsett är du alltid välkommen. Miljön bjuder in till att både inspirera och inspireras. Här får alla kroppens sinnen utrymme att njuta.

Adress: Karlbergsvägen 46, Stockholm

Hemsida: https://humbleandfrank.se